Egyetemi oklevelet kapott az Agro Napló

Agro Napló
SZIE - Magyar Sajtó Napja

A Magyar Sajtó Napja alkalmából Tőzsér János, a gödöllői Szent István Egyetem rektora és Figler Kálmán kancellár nagyrabecsülésük jeleként okleveleket nyújtottak át laptulajdonosok, főszerkesztők, szerkesztők és újságírók részére.

Az intézmény vezetése – közte több agrár szakújságírónak – mondott köszönetet a Szent István Egyetem hírnevének öregbítéséért tett munkájukért. A kitüntetettek között szerepelt lapunk, az Agro Napló ügyvezető-tulajdonosa, Zsigmond Ágnes.

 A március közepén rendezett sajtóünnepség az egyetem életének egyik fontos rendezvénye volt, része a kettős jubileumnak. Hetven esztendeje kezdődött az agrártudományi képzés Gödöllőn, illetve a hazai egyetemek és főiskolák átalakításával 15 éve, 2000-ben alapították meg a Szent István Egyetemet. A jeles évfordulókra emlékezve a szakmai-tudományos rendezvényeken elhangzott többek között, hogy az egyetem karain jelentős tudományos munka és kimagasló szintű oktatás folyik.

Tavaly ősszel 15 felsőfokú képzést indítottak, többek között 8 doktori iskola működik az egyetem falain belül, az ország 4 kutató egyetem címet elnyert intézménye közül kettő a Szent István Egyetemé.

Tőzsér János egy ünnepélyes reggelin fogadta a sajtó kitüntetett képviselőit. Az egyetem jó kapcsolatokat ápol az újságokkal, újságírókkal – hangoztatta –, amelyet a jövőben még szorosabbra kívánnak kötni, hiszen az egyetem valamennyi karán fellelhető eredményeket és kutatási tapasztalatokat a jövőben is szeretnék megosztani a szakmai-tudományos körök tagjaival, az agrárium iránt érdeklődő civil közösségekkel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az AGROmashEXPO 2022 díjazottjai

Az AGROmashEXPO 2022 díjazottjai

Az idei évi termékversenyre jelentkezők a Hazai és Nemzetközi díjra nevezhettek, Digitalizáció, Gépesítés, Input/Szolgáltatás kategóriákban. A szakmai...

Ezek a legjobb magyar mezőgépek 2020-ban

Ezek a legjobb magyar mezőgépek 2020-ban

Január 24-én, pénteken tartották meg a Mezőgépgyártásunk sikeres korszakai és jövőbeni esélyei című konferenciát az AGROmashEXPO rendezvényen. A Gépip...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!