Nedves kukorica tartósítás a ChemSystAnt Kft.-vel

Agro Napló


Vállaljuk:

  • darálást vagy roppantást és fóliahurkába történő töltést
  • a roppantógép, és a kezeléshez szükséges adalékanyagok (sav vagy tejsavbaktérium) telephelyre történő szállítását
  • a gépek beüzemelését, a munka során a folyamatos ellenőrzést

A kezeléshez javasolt tejsavbaktérium készítmény:

Adisil Lac

Kiszerelése, adagolása: 250g/zacskó, 1 zacskó/50 tonna nedves kukorica

A kezeléshez javasolt savkészítmény:

ChemiSile 2000 Plus

Összetétele:

                42,5% Hangyasav

                30,3% NH4-formiát

                10,0% Propionsav

                  2,2% Benzoesav

                15,0% Víz

Fajsúlya: 1,2 g/m3

A kezeléshez felhasznált vegyszer mennyisége: 4 kg/tonna

Megrendelő vállalja:

  • A daráló/roppantógép üzemeltetéséhez szükséges traktor és rakodógép biztosítása (a daráló minimum igénye: 170 LE TLT-n leadott teljesítmény, 1000/min kardánfordulat, roppantó 120 LE TLT-n leadott teljesítmény, 540/min kardánfordulat))
  • A darálógép folyamatos működéséhez szükséges termény mennyiségének biztosítása (terménytől függően 15-30 tonna/óra)
  • Kezeléshez szükséges személy(ek) biztosítása.
  • Tiszta, szennyeződésektől és kavicstól mentes betonozott terület biztosítása.

A darálási és roppantási munkák teljesítésére a megrendelések sorrendjében és a roppantandó termény víztartalmának függvényében történik meg. A kukorica roppantásánál az erjedés minél optimálisabb lefolyása érdekében az ideális víztartalom 30-37% közötti.








Palkó István: +36-30/349-7869

Molnár Zsuzsanna: +36-30/983-2993

www.chemsystant.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Last minute a mezőgazdaságban

Last minute a mezőgazdaságban

Az aszály és a műtrágyaárak sújtják legjobban a termelőket. Az általános inputár-növekedést néhány technológiai elem módosításával, új technikák, tech...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?