Itt a nagy kérdés: tényleg kevesebb húst fogunk enni a jövőben?
Magyarországon fejenként 68,6 kilogrammnyi húst fogyasztunk, világszerte és idehaza is tör előre a baromfi.
Magyarországon fejenként 68,6 kilogrammnyi húst fogyasztunk, világszerte és idehaza is tör előre a baromfi.
Lengyelország eddig sem volt kis szereplő, de most megszilárdította pozícióját az Európai Unió vezető baromfiexportőreként.
Most lehull a lepel: más hazai boltokban is ott van az import baromfi- és sertéshús.
Elárasztotta az import baromfihús és tojás az európai piacokat, ennek pedig komoly következményei lehetnek még később.
Váratlan bejelentést tett Nagy István.
Tarthatatlan a helyzet az ágazatban.
A világ baromfihústermelése dinamikusan nőtt a koronavírus-járványt megelőzően, és a várakozások szerint a következő évtizedben is hasonlóképpen gyara...
Aggasztó hírek érkeztek.
Kissé javuló várakozások, de jelentős bizonytalanság jellemzi az agráriumot.
Túltermelés és nyomott árak.
Már nincs túl messze a tökéletes takarmányértékesítés.
Kockázatosak lehetnek a vámkedvezmények. Dél-Afrika is szigorított.
Ön az Agrárgazdasági Kutató Intézet webportáljának hírlevelét olvassa. Az elmúlt hét folyamán az alábbi újdonságok kerültek fel az Intézet portáljára:
Ön az Agrárgazdasági Kutató Intézet webportáljának hírlevelét olvassa. Az elmúlt hét folyamán az alábbi újdonságok kerültek fel az Intézet portáljára:
Ön az Agrárgazdasági Kutató Intézet webportáljának hírlevelét olvassa. Az elmúlt hét folyamán az alábbi újdonságok kerültek fel az Intézet portáljára:
Ön az Agrárgazdasági Kutató Intézet webportáljának hírlevelét olvassa. Az elmúlt hét folyamán az alábbi újdonságok kerültek fel az Intézet portáljára:
Ön az Agrárgazdasági Kutató Intézet webportáljának hírlevelét olvassa. Az elmúlt hét folyamán az alábbi újdonságok kerültek fel az Intézet portáljára:
Ön az Agrárgazdasági Kutató Intézet webportáljának hírlevelét olvassa. Az elmúlt hét folyamán az alábbi újdonságok kerültek fel az Intézet portáljára:
Ön az Agrárgazdasági Kutató Intézet webportáljának automatikusan generált hírlevelét olvassa. Az elmúlt hét folyamán az alábbi újdonságok kerültek fel...
A gumiabroncs alkalmazástechnika fogalomkörébe sorolhatjuk a vásárlás utáni mindazon üzemeltetõi feladatokat, amelyek befolyásolhatják a gumiabroncs h...
A februári-márciusi időszak ideális számos zöldségféle, köztük a káposztafélék, paradicsom, paprika és zeller palántanevelésének megkezdésére.
Úgy tűnik, a gazdálkodók is egyre nyitottabbak lehetnek az állatjólétet illetően.
Az amerikai elnök április 2-től vezetne be vámokat a külföldi agrártermékekre - a szakértők szerint ez áremelkedést hozhat.
A rukkola a mediterrán konyha egyik kedvelt alapanyaga, amely nemcsak ízletes, hanem rendkívül egészséges is.
A globális kávéárak az elmúlt 14 hónapban közel megduplázódtak, az áremelés a fogyasztói árakban is megmutatkozik.