Egyre többen mondanak le erről az élelmiszerről az EU-ban: mi folyik itt?
Az emberek 8,3 százaléka nem engedheti meg magának a megfelelő táplálkozást az EU-ban.
Az emberek 8,3 százaléka nem engedheti meg magának a megfelelő táplálkozást az EU-ban.
Újabb, 30 éven át végzett kutatás mutatott rá az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeire.
A jövőben egyre nagyobb szerepe lehet a mikroalgáknak az egészséges táplálkozásban.
Az erős kommunikáció garantálhatja a fogyasztók bizalmát a nagymértékben feldolgozott élelmiszerekkel szemben.
Oda kell figyelni, mert egyáltalán nem mindegy, miből mennyit eszünk a karácsonyi időszakban.
A retek nem csak egészséges, hanem finom is, ráadásul a különböző fajtákat nem csak nyersen, hanem főzve is elkészíthetjük.
Az édességgyártók szerint ezek a nassolnivalók lehetnek a következő időszak slágerei.
Elkészült a legkártékonyabb élelmiszerek listája, amelyben azért szerepelnek meglepő tételek is.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
Beindultak a hazai édességgyártók, ezek az idei év slágerei.
Figyeljünk, hogy mit veszünk le a polcokról!
Mérföldkő a modern, egészségtudatos állattartásban.
Közös projekten dolgozik a Kaposvári Egyetem és a Fino-Food.
Az áfa mérséklésének célja leginkább a piac tisztulása.
Indonéziában a malmok mindössze két hónapra vannak fedezve, míg a közel-keleti gabonafeldolgozók többségének csak 45 napra elegendő készlete van.
Elhunyt Prof. Dr. Birkás Márta, a talajhasználat fenntarthatóságának elismert kutatója.
Módosultak az Ökológiai gazdálkodás támogatására kiírt pályázati felhívás egyes elemei.
Magyarország eddigi legnagyobb energiatárolója épül Szolnokon, amely kulcsfontosságú a napenergia hatékony hasznosításához.
A vajról, annak gyártásáról, fajtáiról és élettani hatásairól indított tájékoztató cikksorozatot a Tej Terméktanács.