Egyre többen mondanak le erről az élelmiszerről az EU-ban: mi folyik itt?
Az emberek 8,3 százaléka nem engedheti meg magának a megfelelő táplálkozást az EU-ban.
Az emberek 8,3 százaléka nem engedheti meg magának a megfelelő táplálkozást az EU-ban.
Újabb, 30 éven át végzett kutatás mutatott rá az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeire.
A jövőben egyre nagyobb szerepe lehet a mikroalgáknak az egészséges táplálkozásban.
Az erős kommunikáció garantálhatja a fogyasztók bizalmát a nagymértékben feldolgozott élelmiszerekkel szemben.
Oda kell figyelni, mert egyáltalán nem mindegy, miből mennyit eszünk a karácsonyi időszakban.
A retek nem csak egészséges, hanem finom is, ráadásul a különböző fajtákat nem csak nyersen, hanem főzve is elkészíthetjük.
Az édességgyártók szerint ezek a nassolnivalók lehetnek a következő időszak slágerei.
Elkészült a legkártékonyabb élelmiszerek listája, amelyben azért szerepelnek meglepő tételek is.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
Beindultak a hazai édességgyártók, ezek az idei év slágerei.
Figyeljünk, hogy mit veszünk le a polcokról!
Mérföldkő a modern, egészségtudatos állattartásban.
Közös projekten dolgozik a Kaposvári Egyetem és a Fino-Food.
Az áfa mérséklésének célja leginkább a piac tisztulása.
Továbbra is inkább szkeptikus a kötelező visszaváltási rendszerrel szemben a magyar borágazat.
Befejeződött a kalászosok aratása Békés vármegyében, a tavalyinál jobb termésátlagok születtek
Egyre nagyobb problémát jelent az afrikai sertéspestis járvány terjedése Vietnámban.
Milyen hatással van az emberi szervezetre az elmúlt hetekben tapasztalható brutális hőség?
Az olasz rendőrség 33 indiai mezőgazdasági munkást a szabadított ki egy farmról, ahol rabszolgaságban tartották őket munkaadóik.