Nem kell a magyaroknak ez az élelmiszer, pedig van bőven: tényleg lemondtak róla?
A magyar felnőttek 32,8 százaléka fogyaszt naponta zöldséget, ami 35 ország rangsorában az utolsó helyre elegendő.
A magyar felnőttek 32,8 százaléka fogyaszt naponta zöldséget, ami 35 ország rangsorában az utolsó helyre elegendő.
Az emberek 8,3 százaléka nem engedheti meg magának a megfelelő táplálkozást az EU-ban.
Újabb, 30 éven át végzett kutatás mutatott rá az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeire.
A jövőben egyre nagyobb szerepe lehet a mikroalgáknak az egészséges táplálkozásban.
Az erős kommunikáció garantálhatja a fogyasztók bizalmát a nagymértékben feldolgozott élelmiszerekkel szemben.
Oda kell figyelni, mert egyáltalán nem mindegy, miből mennyit eszünk a karácsonyi időszakban.
A retek nem csak egészséges, hanem finom is, ráadásul a különböző fajtákat nem csak nyersen, hanem főzve is elkészíthetjük.
Az édességgyártók szerint ezek a nassolnivalók lehetnek a következő időszak slágerei.
Elkészült a legkártékonyabb élelmiszerek listája, amelyben azért szerepelnek meglepő tételek is.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
Beindultak a hazai édességgyártók, ezek az idei év slágerei.
Figyeljünk, hogy mit veszünk le a polcokról!
Mérföldkő a modern, egészségtudatos állattartásban.
Közös projekten dolgozik a Kaposvári Egyetem és a Fino-Food.
Az áfa mérséklésének célja leginkább a piac tisztulása.
A téli hónapokban egyre többen próbálják segíteni az itt maradt gólyákat etetéssel, azonban ez a cselekedet komoly veszélyeket rejthet magában.
Bosznia-Hercegovina egyes részein továbbra is gondokat okoz a sok hó, az utak többsége még mindig nehezen járható.
A klímaváltozás a pezsgő ízét és a tradicionális szőlőtermesztő vidékeket is megváltoztathatja.
Az előző napokhoz képest igazán meleg levegőt hozott a szél csütörtökön az országba.
Jelentős visszaesés történt a prémium borpiacon a kínai kereslet csökkenése miatt.