Hét szuperélelmiszer ami jót tesz az egészségnek és még finom is
Terített asztallal érkezett meg az ősz: a helyi szezonális élelmiszer egészséges és környezetbarát választás.
Terített asztallal érkezett meg az ősz: a helyi szezonális élelmiszer egészséges és környezetbarát választás.
Ha van kiskertünk, akkor ezzel a hat zöldséggel érdemes indítanunk az őszi szezont.
Nem kell mindig hosszú hónapokat eltöltetünk a termesztéssel, ha friss zöldséget szeretnénk.
Az importnyomás miatt nehéz helyzetben vannak a hazai fejeskáposzta-termelők, a NAK és a FruitVeB szerint piacszervezésre és összefogásra lenne szüksé...
Az importnyomás az év második felében sem csökkent, ami a felvásárlási árakat is jelentősen csökkentette.
Különleges vasfelvétel zajlik a káposztafej belsejében az ELTE kutatóinak vizsgálata szerint.
Ez az alapélelmiszer még mindig stabil jövedelmet tud hozni a termelőknek hazánkban.
Komoly pénzeket takaríthatsz meg vele, ha magad neveled és ülteted ki a palántáidat.
Az egyik legjobb téli vitaminforrás a káposzta, azonban a kapás növények termesztése kihívásokkal jár.
Nemcsak a mezőgazdaságnak tenne jót, ha több káposztaféle fogyna.
És még csak kert sem kell hozzá!
Ez jobb, mint a méregdrága bolti.
A Syngenta ócsai szakmai napján mutatta be a legújabb hibrid fajtákat.
Ez a fajta gyorsan nő, és kevés törődést igényel.
Elbúcsúzhatunk a hazai karfioltól, brokkolitól és kelkáposztától – írta a Magyar Idők keddi számában. A klimatikus viszonyok változása miatt jó minősé...
Nehéz évet könyvelhetnek el 2016-ban a káposztafélékkel foglalkozó magyar gazdaságok: ebben az évben betegségek sora tizedelte a növényeket, a piaci á...
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.