A pályázatok korát éljük az EU-ban és Magyarországon is
Rengeteg pályázat érhető el a magyar gazdálkodók számára is, de nem árt résen lenni.
Rengeteg pályázat érhető el a magyar gazdálkodók számára is, de nem árt résen lenni.
A növények nagyon kifinomult módon diskurálnak egymással és más élő szervezetekkel.
A magyar árszínvonal sokkal magasabb, mint a lengyel vagy a román, és nálunk különösen az élelmiszerek árszintje magas.
A jövőben is nagy fontossága lesz az online kommunikációnak és a megfelelő marketingnek.
Sűrű év áll az MBH Bank háta mögött, de a következő hónapokra is van bőven tennivaló.
2024-ben az előző évhez képest várhatóan az értékesítési volumenek terén lesznek különbségek.
Már januárban megkezdődik a munka a Talentis Agro Zrt.-nél az új stratégiai célok elérése érdekében.
A tudósok szerint lehetséges, hogy létrejöjjön a kommunikáció az emberek és növények között.
Sok gazdának okozott kisebb-nagyobb problémát az egységes kérelmek beadása idén.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 2023 végéig tartó együttműködési megállapodást kötött a Széchenyi István Egyetemmel – közölte az NMHH Ko...
Modernebb és szervezettebb lehet a jövőben a vadászati csapdázás.
Ez minden gazdát érdekelhet.
Fel kell készülni a kihívásokra.
Ezekben a szektorokban megéri dolgozni.
Erőteljes digitális átállásba kezdtek az agrárcégek 2021-ben.
Figyelmeztetik fajtársaikat a gyilkos lódarazsak jelenlétére a háziméhek.
Egyre többen állnak át a chatbot alapú szervezetirányítási működésre.
Idegen nyelvi szakmai kommunikátor és szakfordító képzést hirdetett a MATE.
Óriási felfedezést tettek a magyar kutatók.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója már egy évvel ezelőtt, a Covid–19-járvány világszintű kirobbanásakor az infodémia korának nevezte a...
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.