Itt a csúf igazság: ezért sárgul a muskátlid levele a kertben, mutatjuk
A túl- vagy alul öntözés, a nem megfelelő tápanyagutánpótlás de még a napfény hiánya is gondokat okozhat.
A túl- vagy alul öntözés, a nem megfelelő tápanyagutánpótlás de még a napfény hiánya is gondokat okozhat.
A gondtalan és egészséges kertért ültess kártevő-álló és -űző virágokat a kiskertedbe.
Tízezreket költenek a magyarok dísznövényekre, de a biztosításukra nem fordítanak kellő figyelmet.
A muskátlinak nincs sok igénye, minimális gondoskodással is sokat tehetünk a növény egészségéért.
Ahhoz, hogy a muskátlu mindig a legjobb formáját mutassa, rendszeresen el kell távolítani róla a megfakult, elszáradt virágokat és hervadt leveleket.
A muskátli az egyik legnépszerűbb virág a magyar kertekben, de érdemes odafigyelni a gondozásakor.
A muskátli gondozására egyáltalán nem kell rágörcsölni, lehet "megúszósan" is csinálni.
Nem minden növény szereti, ha tojáshéj kerül a környezetébe, sokaknál nagy zavart okozhat a pH-értékben.
Muskátlikkal számos udvarban találkozhattunk már, kitűnő választás lehet, ha könnyen gondozható növényt szeretnénk.
A muskátli minden színben és méretben a kertünk ékévé válhat, ha betartjuk ezt a pár szabályt.
A fagyok és a mínuszok közeledtével eljött az ideje, hogy felkészítsük növényeinket a télre.
Ezek a megoldások a muskátli váratlan problémáira.
Itt van minden, amit a cserepes növények, virágok teleltetéséről tudni kell.
Az eredmény garantált!
Nem mindegy, milyen környezetbe, és milyen növény mellé ültetjük.
Érdemes belevágni, rövid időn belül megtérülhet a beruházás.
Muskátli: a kezdő kertészek legjobb választása.
Van megoldás.
Pofonegyszerűen termeszthető virágos növények a kertbe.
A tavasz közeledtével egyre több a munka odakint is.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.