A mikotoxinok hatása a szarvasmarhák szaporodásbiológiájára (x)
A magas tejhozamú tehenek egyre gyakrabban mutatnak reprodukciós zavarokat világszerte. Ellés után nem vemhesülnek időben, ami hosszabb tejelési idősz...
A magas tejhozamú tehenek egyre gyakrabban mutatnak reprodukciós zavarokat világszerte. Ellés után nem vemhesülnek időben, ami hosszabb tejelési idősz...
A kocák mája folyamatosan ki van téve különböző stresszhatásoknak. Azonban kis odafigyeléssel sokat tehetünk a máj és ezáltal az állatok egészségének...
Az Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén (RASFF) érkezett információk szerint a dm-ben (dm-Drogeriemarkt) kapható, 200 grammos kiszerelésű bio-d...
Egyes rozsos és szezámos extrudált kenyereket vont vissza az Aldi magyarországi üzleteiből is, amelyek élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentettek az...
A modern brojlertartásban az jelenti a legnagyobb nyomást, hogy a lehetõ legalacsonyabb költségen állítsuk elõ a csirkehúst.
A takarmányok mikotoxin tartalmának hatása a sertések egészségére, termelésére és szaporodására
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.
Jelentősen drágult a spanyol és marokkói importból származó paradicsom Lengyelországban.