Itt a szuperélelmiszer, ami meghódíthatja a városokat: ezt fogjuk enni a jövőben?
A csicseriborsó kiváló szárazságtűrő képessége és magas fehérjetartalma révén fenntartható alternatívát kínálhat az élelmezésbiztonság megteremtéséhez.
A csicseriborsó kiváló szárazságtűrő képessége és magas fehérjetartalma révén fenntartható alternatívát kínálhat az élelmezésbiztonság megteremtéséhez.
Egy idei felmérés szerint olaszok 7,2%-a vallja magát vegetáriánusnak, míg 2023-ban ez az arány 4,2% volt.
Az Egyesült Királyság vonzó piac lehet a laboratóriumban készülő húsok számára, mivel itt sokan táplálkoznak a vegán, vegetáriánus és flexitáriánus étrend szerint.
Hogy lehet növényi alapanyagokból összelegózni állati vér-helyettesítőt a vegán hamburgerpogácsába?
A húsipar világszerte nem visszaszorulást, hanem növekedést mutat, annak ellenére, hogy egyre többen választják a húsmentes étrendet.
A felnőtt lakosság közel hetven százaléka küzd laktózzal kapcsolatos intoleranciában.
Németországban széles piaca van a növényi alapú élelmiszereknek, de a nagyarányú vegetáriánus népesség még többet szeretne.
Nemcsak világszerte, de Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a növényi alapú húspótlók.
Egy friss felmérés szerint egyre népszerűbbek a növényi alapú termékek a magyarok körében.
Ez durva!
A Cerbona Kft. a vegán élelmiszerek piaca felé nyit.
Húsmentes élet a Föld jövőjéért?
Ez mellbevágó lehet!
Nagyot nőtt tavaly a növényi alapú termékek piaca.
A jövő élelmiszereiben rejlő veszélyeket és lehetőségeket vizsgálja a FAO.
Hiába lerágott csont, sok mindent nem tudunk a húsról és a vegánságról.
A vegánoknak vagy a húsfogyasztóknak van igaza?
Olcsók, finomak és nagyon egészségesek.
A "műhús" a jövő étele, vagy csak átverés?
Nyílt levelet írtak az uniónak.
Megjelent az Agro Napló decemberi száma.
Az új AKG és ÖKO felhívásokkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre adott válaszokat az Agrárminisztérium.
Helyzetfelmérést tartottak a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhelyen a Nébih szakemberei.
Megjelentek a KAP Stratégiai Terven alapuló, a vidéki közösségeket támogató első LEADER helyi felhívások.
Az év végi ünnepi időszakban rengetegen választják a pulykahúst Magyarországon.