MENÜ

Tápanyagszakértő - Precíziós gazdálkodás kudarcok nélkül

Hogy kezdjük el, hogy kerüljük el a hibákat?

2016.08.19.

Az elmúlt években sok termelő olyan eszközöket vásárolt, amellyel a precíziós tápanyag-gazdálkodás megoldható lehetne, de sokan vagy nem tudják használni az eszközeiket, vagy a precíziós gazdálkodás megkezdése előtt egy alapvető dologra nem gondolnak, ami a területeik és gazdaságuk részletesebb megismerését, kielemzését jelentené!

Ahhoz, hogy a fenti elemzések és végső soron majd a kijuttatásra alkalmas terv elkészülhessen egy szakértői csapat összehangolt munkájára van szükség. Térinformatikai módszerekkel meg kell határozni a táblák eltérő adottságú területeit, ki kell elemezni a vizsgálatok adatait, fel kell mérni a rendelkezésre álló gép és eszközállomány állapotát, kompatibilitását, értékelni kell a fajta/hibrid használatot és a tápanyag-gazdálkodási gyakorlat okszerűségét és hatékonyságát.

A YIELD SERVICE+ szolgáltatás egy teljes körű szakértői audittal kezdődik, hogy kudarcok és felesleges tanulópénz nélkül juthasson el a sikerhez.


A precíziós YIELD SERVICE technológiák a gyakorlatban: + 1 t/ha

Idén számos innovatív termelőnél állítottunk be precíziós kísérletet, melynek eredményeiről több híradásban is beszámolunk.

Pest megyében a hagyományos technológiával szemben megközelítőleg 1 t/ha terméstöbbletet eredményezett a precíziós technológia búzában. A kísérletben differenciált technológiával a TIMAC AGRO DUOFERTIL TOP 38 NP alaptrágyája és UAN fejtrágya állt a hagyományos MAP Kálisó és ugyancsak UAN technológiával szemben.


Precíziós talajdiagnózis talajjavításhoz

Ha fontos Önnek az pontos és részletes információ, rendelje meg a szolgáltatást most. Az alaptrágyák kijuttatása után már nem tudjuk megvizsgálni a talajt, mert az eredményeket a műtrágyák befolyásolhatják.

A precíziós talajdiagnózis biztosítja a talajkémhatás javításához és homogenizálásához szükséges adatokat, emellett térinformatikai térképeket ad a kezelési zónák lehatárolásához. A precíziós pH térképek mellett precíziós szervesanyag (OM) és elektromos konduktivitás (EC) térképet is készítünk.


50% KEDVEZMÉNY

Őszi akciónk keretében az 1000 l-es FERTIACTYL STARTER termékünkből 50 % kedvezményt biztosítunk minden kedves vásárlónknak, aki a SULFAMMO termékcsaládból egyidejűleg 48 t -át vásárol. Az akció a készlet erejéig tart!

INFÓ >>


Bővebb információkért keresse Timac AGRO szaktanácsadóját!


Vásároljon a Timac AGRO-tól és nyerje meg az 5 új NISSAN NAVARA egyikét

HOGYAN NYERHETEK >>


Kövessen minket megújult honlapunkon

www.timacagro.hu