Ne dobd ki a fenyőt az ünnepek után: mutatjuk, mire használhatod
A meleg lakásban gyorsan hullani kezdenek a karácsonyfa tűlevelei, nem érdemes elpazarolni.
A meleg lakásban gyorsan hullani kezdenek a karácsonyfa tűlevelei, nem érdemes elpazarolni.
A Huelvából származó bogyós gyümölcsök fő célországai továbbra is Németország és az Egyesült Királyság.
Jó értékesítési eredményekkel és az utóbbi két évnél lényegesen magasabb termelői átlagárakkal búcsúzik a 2024-es spanyol szamócaszezon.
A legfrissebb információk szerint a világ legnagyobb áfonyája egyenesen pingponglabda méretű a világ volt.
Ültessünk olyan gyümölcsöket a kertekbe, melyek gyümölcseit csak ritkán, vagy drágán tudjuk megvenni.
Nem minden növény szereti, ha tojáshéj kerül a környezetébe, sokaknál nagy zavart okozhat a pH-értékben.
Egyre több bogyós gyümölcsöt termesztenek a lengyelek, aminek jó része megtalálja az utat külföldre is.
Becslések szerint a szamócatermés 30%-kal, az áfonyatermés pedig közel 25%-kal esik vissza.
Komoly nehézségek vannak az európai áfonyaágazatban, de még nem kell búcsút venni a népszerű bogyós gyümölcstől.
Nem szabad meggondolatlanul használni a kávét a növényeknél, mert könnyen pusztítás lehet a vége.
Eltűnhet a székelyföldi havasi áfonya az európai uniós támogatások következtében?
Hivekovics Ákos szerint a következő évtizedek az innovációkról fognak szólni.
Bárki termeszthet gyümölcsöket akár cserépben is.
Vétek lenne kiönteni.
Most van itt az ideje az immunrendszer erősítésének.
Komoly gondokat okoztak a fagyok az északi félteke gyümölcstermelő országaiban.
Mennyi almára, málnára, eperre lesz szükség?
Nem önszántukból teszik.
A hűtőházakkal egész évben magyar gyümölcsöt ehetünk.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.