Atonik 60 éve (x)
Az Atonik a UPL egyik zászlósterméke. Honnan az erő, ami révén napjainkban is a biostimulátor-piac egyik meghatározó terméke tud lenni?
Az Atonik a UPL egyik zászlósterméke. Honnan az erő, ami révén napjainkban is a biostimulátor-piac egyik meghatározó terméke tud lenni?
Elérkezett a biostimulátorok ideje, a készítmények népszerűsége évről évre növekszik. Arról, hogy mi miért éppen az Atonik és Forthial növénykondicion...
Az egyre élesebb piaci verseny indukálja többek között az almatermesztés elmúlt évtizedek során végbement változásait.
Jaksa Imre, tápanyag-gazdálkodási és növényvédelmi szakmérnök, kertészmérnök már 30 éve az agráriumban dolgozik. A jelenleg 1200 hektár területen gazd...
Negyedik részéhez érkezett a biostimulátorainkról szóló sorozatunk, melyben termelésben dolgozó kollégáink tapasztalatait gyűjtjük csokorba, amiket fe...
A biostimulátor készítmények felhasználásának növekedése maga után vonta az ilyen típusú készítmények fejlesztésének és piacra kerülésének felgyorsulá...
A termesztési költségek növekedésével a biztos megtérüléshez egyre magasabb termésátlagokat kell megcélozni a szántóföldi növénytermesztésben. Nincs e...
Az Atonik több éve bizonyítja, hogy jól bevált technológiai eleme a repcetermesztésnek. A repcével foglalkozó szakemberek a vetésterület közel 20 száz...
Interjúsorozatunk folytatásában is azokat az üzemi tapasztalatokat szeretnénk megosztani olvasóinkkal, amelyeket hozzászólóink az ATONIK repcében való...
Cikksorozatunkbanaz elmúlt hónapok során csokorba szedtünk számos üzemi tapasztalatot, igyekeztünk bemutatnia készítmény felhasználhatóságának sokszín...
Jó minõségû, egészséges termés minden kertészkedõ, kisárutermelõ álma. Ennél már csak az jobb, ha ebbõl a termésbõl sok van! A cél elérése érdekében k...
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.