Ismeretlen terep: jogszabályban tiltaná itthon a műhúst a kormány
Kérdések, aggályok övezik a laborhúsok világát, egyelőre túl sok a megválaszolatlan kérdés.
Kérdések, aggályok övezik a laborhúsok világát, egyelőre túl sok a megválaszolatlan kérdés.
2021-re teljesen kiszámíthatatlanná vált a mezőgazdasági termelés Magyarországon.
Az előző években tapasztaltnál jóval többe kerül Hollandiában a paradicsom, még a január eleji mérsékelt áresés ellenére is.
Ismét bizonytalanná vált a sertéságazat jövője Lengyelországban, sokan felhagyhatnak a tevékenységgel.
Több mint hétmillió embert érinthet a súlyos élelmiszer-bizonytalanság Dél-Szudánban.
Komoly kihívásokkal küzdenek a magyar állattartók, a következő időszaktól függ, mennyi ilyen vállalkozás marad meg Magyarországon.
Senki nem lát a jövőbe, így nem tudni, mi várhat idén a zöldség-gyümölcstermesztőkre, de az biztos, hogy 2023 sem lesz sétagalopp számukra.
Nem számítanak túl sok jóra a következő időszakban a magyar kis- és közepes vállalkozások.
Egyszerre kiváló és tragikus a helyzet mézfronton.
Mit okozhat még a klímaváltozás hazánkban?
Konszolidálódhat az élelmiszeripar?
Átlag felett nőtt az agrárszektor hitel- és betétállománya.
Tavaly minden adott volt a gépbeszerzések fellendüléséhez.
Óriási a bizonytalanság a pálinkaágazat szereplőinél.
Rengeteg a bizonytalanság az idei körteterméssel kapcsolatban.
Újabb országban bukkant fel a gyilkos kór.
Nem kizárt, hogy a búza és a kukorica is komolyabb terméskiesést szenvedhet el.
Németország igazi spárga-nagyhatalom.
Hiányra számítanak a szakemberek.
A német sertéshús ázsiai exporttilalma miatt nagy a bizonytalanság Európában.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.