Ez a legtöbb konyhában ott lapul: kiderült, az egészségre is káros lehet
A mikroműanyagok az utóbbi évek egyik felkapott témájává váltak, mivel bár ott vannak a környezetünkben, a hatásuk egyelőre nem nagyon ismert.
A mikroműanyagok az utóbbi évek egyik felkapott témájává váltak, mivel bár ott vannak a környezetünkben, a hatásuk egyelőre nem nagyon ismert.
Régi kérdés, hogy mennyit veszítenek tápértékükből a fagyasztóban tárolt ennivalók – a jelek szerint örülhetünk.
A kistermelői rendelet felülvizsgálata már régóta napirenden volt, hogy elősegítsék a kisméretű előállítók organikus fejlődését és növekedését.
Az Agrosprint Zrt. legújabb beruházásáról mesélt a cég alapító-tulajdonosa, Fülöp Gábor Zoltán.
Sokoldalú nyári sláger gyümölcs: ez a kajszi!
Növények extra tápanyagellátását szolgáló rendszert fejleszt a TS Labor Kft.
A vártnál alacsonyabb a szezon eleji málna nagykereskedelmi ára Moldovában.
Fellendülőben a fagyasztott zöldségtermékek előállítása?
A mirelit oldhatja meg a gyér hazai fogyasztást?
Ilyet még nem láttál!
Összegyűjtöttük az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos tudnivalókat.
Januártól minden más lesz.
Gyanútlan vásárlókat csapnak be, a kiszállítás után pedig köddé válnak.
Befejeződött a kalászosok aratása Békés vármegyében, a tavalyinál jobb termésátlagok születtek
Egyre nagyobb problémát jelent az afrikai sertéspestis járvány terjedése Vietnámban.
Milyen hatással van az emberi szervezetre az elmúlt hetekben tapasztalható brutális hőség?
Az olasz rendőrség 33 indiai mezőgazdasági munkást a szabadított ki egy farmról, ahol rabszolgaságban tartották őket munkaadóik.
Kiemelt fontosságú a funkcionális terek tudatos kialakítása a sertéskutricákban.