Dübörög az új forradalom Magyarországon: ez sokakra hatással van
Nemcsak a fiatalok keresik a különleges ízvilágú kézműves söröket Magyarországon.
Nemcsak a fiatalok keresik a különleges ízvilágú kézműves söröket Magyarországon.
Az áremelkedések ellenére is töretlen a kézműves sörök népszerűsége a magyarok körében.
Továbbra sem érte el a Covid előtti szinteket a söripar, a kisüzemi szegmensen pedig a sportesemények sem segítenek.
Megjelenését és ízét tekintve is formabontóan új, különleges sört alkottak a BGE hallgatói.
Magyarországon és világszerte reneszánszukat élik a kézműves sörfőzdék és termékeik.
Hazánkba is egyre nagyobb az igény a minőségi sörökre, azonban a 2020-as évek után gyülekezni kezdtek a felhők a kisipari sörfőzdék felett.
Egyre népszerűbbek a sörök, különös tekintettel a kézműves sörök a magyar lakosság körében.
Hiába jelentett be a kormány árplafont az egyes vállalkozások áramszerződéseire, nem biztos, hogy minden cég élni tud majd vele.
Tavaszra csődbe mehet kis magyar sörfőzdék fele, azonban egy váratlan helyről még segítséget kaphatnak.
A magyarországi piacon nincs ok az optimizmusra, ráadásul a szárnyaló infláció sem éppen ösztönzi a fogyasztást.
A kézműves sörökre is rájár a rúd.
A hazai kézműves sörök felfutását elindító szemlét 6 év után szervezik meg újra.
A kisüzemi sörfőzdék 10 százalékra növelnék a piaci részesedésüket.
Hogyan alkalmazkodnak a kisüzemi sörfőzdék a 2020-as év okozta nehézségekhez?
Nem tudták időben értékesíteni a rövid ideig eltartható szűretlen söröket.
Fellépnének a piackorlátozónak tartott szerződések ellen.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.