Ezt sok baromfitartó elrontja: rengeteget bukhat, aki erre nem figyel oda
Ezeket az állatorvosi tanácsokat minden hazai baromfitartónak megéri megfogadnia.
Ezeket az állatorvosi tanácsokat minden hazai baromfitartónak megéri megfogadnia.
Változnak az állategészségügyi diagnosztikai vizsgálatok költségei a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnál.
A magyar fogyasztók aflatoxin terhelését vizsgálták a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei.
Ezek a legfontosabb tudnivalók a harmadik országból származó, élelmiszercélú, növényi eredetű termékek mintavételének költségéről.
Januárban megkezdődött a kiskérődzők állatjóléti támogatásának helyszíni ellenőrzése.
Új magyar labortechnikai módszer segítheti a mézhamisítás hatékonyabb kiszűrését.
Az agrárkamara idén is folytatná megkezdett szolgáltatási programjait.
Hamarosan jelentést kell adniuk a nem állami laboratóriumoknak éves tevékenységükről.
Magyarország biztosítja, hogy az Izraelből menekülők magukkal hozhassák társállataikat.
Kiemelten fontos, hogy az ember a megfelelő időben gyűjtse be a levélanalízisre szánt mintákat!
Nagyszabású célellenőrzésbe kezd a Nébih a magyarországi gabonatárolókban levő ukrán gabonáknál.
Lezárult a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első szakasza.
Meglepő eredmény született.
Márciustól a régi szakrendszer helyébe lép a digitális LABOR rendszer.
Kétféle húskészítmény magas zsírtartalma miatt nem nevezhető virslinek.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tavaly is továbbfejlesztette agrárszakmai szolgáltatásait, amik megfizethető árszinten nyújtanak megbízható mego...
Járvány idején is folyamatos a munka a mezőgazdaságot és ipart egyaránt kiszolgáló Mertcontrol – Metric - HL Lab cégcsoport intézményeiben.
Szennyezett volt a készítmény.
A labortól függ az élelmiszer megbízhatósága?
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.