Egymilliárd forintos fejlesztés a hernádi Herbro Kft. keltetőüzemében
A kormány kiemelt stratégiai célja továbbra is, hogy a mezőgazdaság kibocsátásán belül az állattenyésztés arányát növelje a növénytermesztéssel szembe...
A kormány kiemelt stratégiai célja továbbra is, hogy a mezőgazdaság kibocsátásán belül az állattenyésztés arányát növelje a növénytermesztéssel szembe...
A magyar élelmiszeripari termékek kínai piacra jutásának felgyorsításáról egyeztetett Csungkingban Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium élelmi...
Ahogyan egy új ház építésénél a stabil alapnak, úgy az állattartásban az induló állomány esetében a gondosan kialakított tartási körülményeknek is kie...
A jó reprodukció minden állattenyésztési ágazat sarokpontja. Különösen igaz ez olyan esetekben, ahol a választott utód az ágazat egyetlen produktuma....
A feltett kérdésre az állattenyésztõ társadalom többsége valószínûleg határozottan rávágná: „Igen, de ennek megvitatásával nem is érdemes az idõt fecs...
Hazánkban az utóbbi évek egyik nagy kiesésekkel járó problémája - hasonlóan a világ számos sertéstenyésztõ országához - volt a cirovírus fertõzésként...
Az üvegházak és a fûthetõ fóliasátrak számára tél elején, december folyamán elkezdõdik a palántanevelés. Talán a zöldségtermesztés legnehezebb, legtöb...
A székesfehérvári Tiringer Istvánné 15 éve foglalkozik naposcsibe eladással. A nyugdíjas korban lévõ Tiringerné édesanyja ápolása mellett is vállalni...
Csizmadia György õstermelõ 1989 óta foglalkozik naposcsibe elõneveléssel. A Békés megyei Kötegyánban mûködõ vállalkozás 200-300 db napossal kezdett, m...
Hónapokig, évekig elhúzódó aszályok várhatók, erre mindenkinek fel kell készülni.
Súlyos problémákat okozhat ez az állat a magyar vizekben, ezért volna szükség a változásra.
Minden csupa fehér a Mecsek csúcsán, de már nem sokáig tart a téli mesevilág, csütörtöktől jön az enyhülés.
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?