Elkapkodják külföldön ezt a magyar húst: itthon miért nem kell senkinek?
Hiába lenne belőle bőven itthon, továbbra sem fogyaszt több nyúlhúst a magyar lakosság.
Hiába lenne belőle bőven itthon, továbbra sem fogyaszt több nyúlhúst a magyar lakosság.
Kiváló fehérjeforrás a nyúlhús, mégis csak nagyon ritkán kerül a magyarok tányérjára.
A hazai nyúlágazat az elmúlt években sokat fejlődött, s bár a pozitív trend idén megtört, a nyugat-európai piacokon jelentkező nyúlhiány lehetőséget t...
Egyre nyitottabbak a magyarok a nyúlhús fogyasztására, de azért van még hova fejlődni.
Nagyszabású kampány indult a nyúlhús-fogyasztás népszerűsítésére Magyarországon.
Versenyképesek a hazai nyúlfajták.
Az elmúlt három évben megduplázódott a hazai nyúlfogyasztás.
A múlt év elején még úgy tűnt, bizakodva tekinthetnek a jövőbe a hazai nyúltartók, a korábbi évekhez hasonlóan folytatódik a piaci lehetőségek bővülés...
Kacsa és liba helyett nyulat fogyaszthatnak a különlegességre vágyó vásárlók –mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti állam...
Új, nyulakat feldolgozó vágóhíd- és vágópont-beruházások indulhatnak meg idehaza – közölte a Földművelésügyi Minisztérium. A Nyúl Terméktanács célkitű...
Magyarország kiaknázatlan lehetőségeket kínál Európa biomassza-alapú ágazatai és a zöld növekedés számára
Vasárnap reggel országszerte mínuszokra ébredtünk, északon -7,-8 fokot mutattak a hőmérők.
Megjelent az „Állatjóléti támogatás a tejtermelő szavasmarha ágazatban” című (KAP-RD30-1-24) felhívás
Északnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, délutánra szinte mindenütt beborul az ég, előtte főként a déli és keleti tájakon néhány órára kisüthet a nap
Idén karácsonykor mélyebben kell a pénztárcába nyúlni, ha diós vagy mákos bejglit sütne valaki otthon.