Itt az új őrület: egyre több magyar veszi ezeket az élelmiszereket
A legfrissebb felmérés szerint a magyaroknak a joghurtok kiválasztásnál is fontos szempont a környezetvédelem.
A legfrissebb felmérés szerint a magyaroknak a joghurtok kiválasztásnál is fontos szempont a környezetvédelem.
Egyre több magyar választja a sajátmárkás élelmiszereket a gyártói márkákkal szemben.
Országszerte több mint 22 ezer egyéni gazdaság mezőgazdasági összeírását kezdte meg a Központi Statisztikai Hivatal.
Egy friss felmérés szerint egyre népszerűbbek a növényi alapú termékek a magyarok körében.
Hamarosan nagy összeírást kezd a mezőgazdaság helyzetéről a Központi Statisztikai Hivatal.
Egy év alatt jelentősen megnőtt a kertészeti eszközök ára, és a drágulásnak még nincs vége.
A magyar fogyasztók elárulták, szerintük melyik élelmiszerláncnál találhatóak a legjobb árú termékek.
A kis- és középvállalkozások hetven százaléka nem fordít kellő figyelmet a kiberbiztonságra.
A kutatók a fekete törpeharcsa balatoni elterjedésének feltérképezését szolgáló kérdőív kitöltésére kérik a horgászokat.
Ugyan még nem tudjuk, mennyi törpeharcsa él a Balatonban, az már most biztos, hogy túl sok.
Minden harmadik szervezet két éven belül fellendülésre számít a magyar gazdaságban.
Kezdődik a mezőgazdasági összeírás.
Fagyasztott zöldségek vásárlásáról és fogyasztásáról gyűjt információkat a Nébih
17. alkalommal választották meg az Év gombáját.
Erőteljes digitális átállásba kezdtek az agrárcégek 2021-ben.
Nagy sikerrel zárult a felelős állattartást elősegítő pályázat.
Országos kutatás indult a gombafogyasztási szokások felmérésére.
Újra felmérik a magyarok élelmiszerfogyasztási szokásait.
Durván megváltoztak a fogyasztási szokások.
Elindult a tízévente esedékes nagy mezőgazdasági összeírás.
A fogyasztói szokások változása miatt már feldarabolva, megtisztítva, konyhakészen is megvásárolhatjuk a sütőtököt.
December 3-5-én rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
Még nem tisztázott, hogy pontosan hogyan néznének ki az uniós címkék az élelmiszereken a gyakorlatban.
Két évvel ezelőtt fogadták el a Kunming–Montreal Globális Biológiai Sokféleség Keretrendszert, melynek végrehajtása most az elsődleges feladat.
A csicseriborsó kiváló szárazságtűrő képessége és magas fehérjetartalma révén fenntartható alternatívát kínálhat az élelmezésbiztonság megteremtéséhez.