Most lehull a lepel: döbbenetes hírek érkeztek a magyar húsiparról
A húsipar szereplőinek is alkalmazkodniuk kellett a megváltozó termelési, illetve fogyasztási körülményekhez.
A húsipar szereplőinek is alkalmazkodniuk kellett a megváltozó termelési, illetve fogyasztási körülményekhez.
Óriási a bizonytalanság az uniós és a hazai sertéshúságazatban, mindenki csak találgatni tud, mi lesz.
Nem volt jó biznisz a vágás-darabolás tavaly, milliárdos veszteségek születtek Mohácson és Kiskunfélegyházán is.
Nincs túl fényes helyzetben az európai és a magyar sertéságazat, de azért vannak biztató előjelek is.
Ritkán van ilyen, de most elégedettek lehetnek az állattartók Magyarországon a sertésárakkal.
Hiába folyamatos a csökkenés a húsfogyasztásban, nincs esély az árcsökkenésekre a sertéshúsoknál.
Továbbra is csökken a sertés- és marhavágások száma Magyarországon, de feljövőben vannak a baromfi- és a juhvágások.
Az Európában jelenleg játszódó folyamatok arra utalnak, hogy a jövőben nem lesz olcsóbb a sertéshús.
A munkavállalók jogait sértő bűncselekmények miatt Spanyolországban őrizetbe vették Piero Pinit és testvérét.
A 2022-es év nehézségei ellenére is szép eredményeket hoztak a Bonafarm Csoport cégei.
Komoly gondok figyelhetőek meg a német sertéságazatban, de a lakosság húsfogyasztása is több évtizedes mélyponton van.
A kunhegyesi Nagykun-Hús Kft. olyan sertéshús alapú élelmiszer termékeket állít elő, amelyek gyógynövények életminőséget javító összetevőit is tartalmazzák.
Terveiről vallott a Kurucz Agro Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.
Újabb horror-vágóhidat záratott be a Nébih és a KH.
Óriási hullámvölgyek tapasztalhatók a sertéságazatban.
Újabb egység bukott meg a Nébih ellenőrzés-sorozatán.
A baromfiállományokban óriási pusztítást végez a madárinfluenza, és különösen aggasztó, hogy egy ideje tejelő tehenekben is jelen van a kór.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.