Nagy a baj Magyarországon: itt a bizonyíték, drámai változások jönnek
Eltékozolt vizeink címmel mutatja be egy rövidfilm a magyar táj kiszáradásának történetét és helyreállításának lehetőségeit.
Eltékozolt vizeink címmel mutatja be egy rövidfilm a magyar táj kiszáradásának történetét és helyreállításának lehetőségeit.
Ma már sok mediterrán eredetű növényt nyugodtan kint hagyhatunk télen is a szabadban.
Sürgősen lépni kell az Alföld elsivatagosodása ügyében, ám a megoldás tekintetében még nagy az ellenállás a társadalom részéről.
Mutatjuk, mikre kell figyelned ahhoz, hogy garantáltan egészséges legyen a kerted talaja.
Eljött március, így eljött az ideje annak is, hogy ásót ragadjunk, és átgondoljuk, mit és hogyan szeretnénk ültetni vagy palántázni.
Mutatjuk, hogyan ajánlott etetni a madarakat az etetési időszakban, itt van, mikre kell figyelni.
Váratlan, ám annál kellemetlenebb számla érkezésére készülhetnek a hanyagabb magyar háztulajdonosok.
Egy cserépben is nevelhetsz zöldségeket, fűszernövényeket, és még terasz sem kell hozzá, a lakásban is megoldható.
Komplex fejlesztések szükségesek a vízgazdálkodás terén.
Reszkethetnek a betolakodók.
Ha ezekre odafigyelünk, tuti lesz a siker!
Ezekkel a tippekkel garantált a siker!
A vízelvezetéshez szükséges megfelelő árok vagy elvezető csatorna kialakítása fontos művelet a különféle művelési módok és a talaj javítása érdekében.
Ha nem figyelsz, ezek a bakik akár végzetesek is lehetnek.
Megcáfolunk egy régi mítoszt.
Pofonegyszerűek és tényleg működnek.
Ezek a többletvizek és belvizek okozta károk enyhítését célzó beavatkozások.
Nem csak a víz hiánya, de a jelenléte is komoly gondokat okoz a földeken.
Ezekre nem árt odafigyelni.
Használj talajjavítókat.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.