MENÜ

Generációváltási tőkeprogramot indít az MFB

Hírek > Gazdaság

Új tőkefinanszírozási programot indít a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) csoport az utód nélküli családi vállalkozók kivásárlásának támogatására.

Megfelezné a nagyvadállományt a kormány

Hírek > Állattenyésztés

Felére csökkenté a túlszaporodott magyarországi nagyvadállományt a kormány – hangzott el többek között a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara január 16-i, kecskeméti erdő- és vadgazdálkodási fórumán. De a vadgazdálkodási szabályozás újragondolása is felmerült.

7 milliárd forint energiahatékonysági támogatásról már döntöttek

Hírek > Pályázatok

A Vidékfejlesztési Program energiahatékonyságot támogató pályázatának keretében első körben 128 kérelem támogatásáról és mintegy 7 milliárd forint megítéléséről határozott az Agrárminisztérium – adta hírül a szaktárca. A pályázat jelenleg is nyitott.

Technológiai újdonságok az AXIÁL standon, az AgrárgépShow szakkiállításon!

Partnereink hírei > X

A hagyományokhoz hűen az AXIÁL Kft. 2019. január 23. és 26. között ismét megrendezi 5-let Show névre keresztelt színpadi produkcióját, melyet naponta kétszer, 11:00 és 13:30 órai kezdettel tekinthetnek meg a látogatók a Hungexpo D pavilonjában.

Középpontban a növényvédelem és a precíziós gazdálkodás a KITE Zrt. évindító rendezvényén

Partnereink hírei > X

A növényvédelem és a precíziós gazdálkodás volt a két fő téma a KITE hévízi ötnapos évindító szakmai továbbképzésének első napján.

A kanadai Versatile traktorok új magyarországi márkaimportőre a Start Agro Kft.

Partnereink hírei > X

Az idén 53 éves kanadai székhelyű Buhler Versatile Inc. – a Versatile nehéz-univerzális, kerekes törzscsuklós és hevederes járószerkezetű traktorok gyártója 2018. decemberben megállapodást kötött a Start Agro Kft-vel. A megállapodás értelmében 2019. január 1-től a Start Agro Kft. látja el márkaimportőrként a Versatile márka magyarországi kereskedelmi, szerviz és alkatrészellátási feladatait.