MENÜ

A városok gazdag negyedeiben több a méh is

Hírek > Állattenyésztés

Brit kutatók négy angol városban vizsgálták a beporzó rovarok, főleg a méhek eloszlását, és azt találták, hogy a városok gazdagabb környékeit kedvelik. Hiába volt a kevésbé jómódú területeken is zöldterület, a méhek mégis inkább az előkelő részeken fordultak elő jóval nagyobb számban.

Már a Holdon is élnek növények

Hírek > Növénytermesztés

Szárba szökkent a Csang-o 4 szonda által a Holdra vitt magok egy része – számolt be lelkesen a kínai média. Az ázsiai országnak január elején sikerült szondát juttatnia a Holdra, ráadásul annak sötét oldalára, ahol korábban még nem járt ember alkotta szerkezet.

Gyorsabban nőhet az agrárium hitelállománya

Hírek > Gazdaság

Bár tavaly szeptember végére az agrárium hitelállománya meghaladta az 1100 milliárd forintot, további, sőt a tavalyinál nagyobb ütemű növekedésre számítanak az OTP Agrár szakértői.

Technológiai újdonságok az AXIÁL standon, az AgrárgépShow szakkiállításon!

Partnereink hírei > X

A hagyományokhoz hűen az AXIÁL Kft. 2019. január 23. és 26. között ismét megrendezi 5-let Show névre keresztelt színpadi produkcióját, melyet naponta kétszer, 11:00 és 13:30 órai kezdettel tekinthetnek meg a látogatók a Hungexpo D pavilonjában.

Középpontban a növényvédelem és a precíziós gazdálkodás a KITE Zrt. évindító rendezvényén

Partnereink hírei > X

A növényvédelem és a precíziós gazdálkodás volt a két fő téma a KITE hévízi ötnapos évindító szakmai továbbképzésének első napján.

A kanadai Versatile traktorok új magyarországi márkaimportőre a Start Agro Kft.

Partnereink hírei > X

Az idén 53 éves kanadai székhelyű Buhler Versatile Inc. – a Versatile nehéz-univerzális, kerekes törzscsuklós és hevederes járószerkezetű traktorok gyártója 2018. decemberben megállapodást kötött a Start Agro Kft-vel. A megállapodás értelmében 2019. január 1-től a Start Agro Kft. látja el márkaimportőrként a Versatile márka magyarországi kereskedelmi, szerviz és alkatrészellátási feladatait.