2024. május 10. péntek Ármin, Pálma

Az eredményes termeléshez egyebek mellett jó minõségû, gazdaságosan üzemeltethetõ és kellõ hatékonysággal bíró gépek, eszközök szükségesek!

Agro Napló
Ezek beszerzéséhez és üzemben tartásához nyújt segítséget a termelõeszköz-felhasználóknak a 18 éves, tisztán magyar tulajdonban lévõ Penda Kft. Mottója, megalakulása óta változatlanul, KIVÁLÓ MINÕSÉG - MEGFIZETHETÕ ÁR! Az elsõsorban olasz importból származó termékeikre a hazai piacon képviselt gyártók zöménél kizárólagos forgalmazási joggal bírnak. Budapesti telephelyükön, valamint szerzõdéses partnereiknél – Kecskeméten, Kiskunmajsán, Nagykõrösön és Békéscsabán – raktározzák és több mint 60 viszonteladó partnerükön keresztül értékesítik áruikat.  



 

 

A gazdaság méretének és adottságainak megfelelő gép kiválasztása hosszú időre befolyásolja az eredményességet!



Érdemes a döntés előtt meghallgatni az egyes területek szakértőit, hogy ne olcsó, de használhatatlan, hanem az elvégzendő feladatnak megfelelő teljesítményû, hosszú ideig gazdaságosan üzemeltethető, de még megfizethető árú gép kerüljön beszerzésre. A Penda Kft. kollektívája így segíti a legjobb döntés meghozatalát.

 


 

 



Jó példa erre a DIECI teleszkópos rakodók széles típusválasztéka, amely lehetővé teszi az adott felhasználási területnek legmegfelelőbb gép kiválasztásával a sokoldalú és hatékony munkavégzést. Az 52-144 kW teljesítményû motorokkal készülő rakodók emelőkapacitása 2,6–7 tonnáig, emelési magasságuk 6–25 méterig terjed. A biztonságos üzemeltetéshez minden korszerû védelmi berendezést tartalmaznak, a kontrollgombos vezérléstől, az automatikus túlterhelésgátlón át, a hosszirányú borulás elleni védelemig. Mezőgazdasági, építőipari, kommunális illetve fenntartási munkáknál, extrém körülmények között is használhatók.

 


 

 



A DIECI gyár legújabb fejlesztése a TECH teleszkópos rakodó család. Sokoldalúságát fokozza az újdonságként bemutatott VarioSystem meghajtás, a teljes értékû TLT és a szabványos 3 pont függesztés.

 

 




3 pont függesztés és vonószerkezet

 

 

A ZAFFRANI terményszárítók gazdaságosan alkalmazhatók a gabonafélék és egyéb szemes termények felesleges nedvességtartalmának kíméletes eltávolítására. Automatizált vezérlésük lehetővé teszi a szárítási hőfok pontos szabályozhatóságát, így a vetőmagvak szárítását is. Teljesítményválasztékuk 45-180 t/24 h, gázolaj, földgáz illetve PB gáz fûtőanyaggal is üzemeltethetők. Meghajtásuk erőgépről kardántengellyel, vagy elektromos hálózatról (380 V) is történhet.



A ZAFFRANI cég másik igen sikeres termékcsaládja a sorfüggetlen napraforgó betakarító adapterek. A legtöbb kombájntípusra adaptálhatók. Az egyéb típusokhoz képest jelentősen kisebb teljesítmény felvételük, minimális szemveszteségük, egyszerû szerkezetükből adódóan kis karbantartás és javítás igényük teszik gazdaságosan üzemeltethetőkké. 500-tól 940 cm munkaszélességig rendelhetők.

 

 


 

Találkozzanak velünk az AGROmashEXPO kiállításon, az „A” pavilon 106-os standján!

 



Mezőgazdasági Gépkereskedelmi Kft.

Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Postacím: 1625 Budapest, Pf. 65.

 




E-mail: penda@penda.hu

Honlap: www.penda.hu

Telefon:

+36-20/999-7230

+36-20/999-7231

+36-20/999-7232

+36-1/415-2140

+36-1/417-3239

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Szakmai tanulmányút agrárhallgatóknak

Szakmai tanulmányút agrárhallgatóknak

Az AGRYA a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködve pályázatot hirdet ingyenes belföldi szakmai tanulmányútra az agrár-felsőoktatásban tanuló ha...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?