Fermentáló üzem és új laboratórium átadó Szalkszentmártonban (x)
A három éven átívelő projekt célja, olyan speciális nedves fermentációs eljárás honosítása és továbbfejlesztése volt, mellyel kevésbé értékes takarmán...
A három éven átívelő projekt célja, olyan speciális nedves fermentációs eljárás honosítása és továbbfejlesztése volt, mellyel kevésbé értékes takarmán...
A fermentált takarmányok alkalmazása ma még nem elterjedt az intenzíven termelő brojlercsirkéknél.
Az intenzív, nagyüzemi körülmények között tartott, biológiailag mindenevő sertések takarmányozása napjainkban főként növényi eredetű takarmányokon ala...
Tartósítsuk szakszerûen a tömegtakarmányainkat A BiominTakarmányozási Kft. Biomin® BioStabil termékcsaládja egy olyan válogatott tejsavbaktériumokból...
Az Alltech vállalat egyik alapértéke a fermentációs technológia. Ha jól belegondolunk, fermentációval találkozhatunk az élet számos területén. Például...
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.
Jelentősen drágult a spanyol és marokkói importból származó paradicsom Lengyelországban.