Elképesztő: tücsökfehérjéből készít proteinszeletet egy magyar fiatal
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe
Az EU-ban négy rovarfaj került engedélyezésre, az ezekből készült élelmiszerek új élelmiszernek minősülnek.
A rovarfehérjék kiváló táplálkozási értéket képviselnek és előállításuk alig terheli a környezetet.
Már az is eredmény, hogy a sok madárfajnál tapasztalt állománycsökkenés az utóbbi pár évben megállt.
Megoszlanak a vélemények a rovarfehérjékkel kapcsolatban, de vajon mi az igazság?
Egyedi jelölést és elkülönítést kapnak a rovarfehérjéket tartalmazó termékek a hazai boltokban.
A fogyasztói szokások változása és a népesség folyamatos növekedése indokolttá teszik az újabbnál újabb termékek megjelenését.
Igen súlyos összeget kell fizetnünk azért, ha megkívánunk egy kis csilis tücsköt.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem két hallgatói csapata – a Cricks és az Agrodrone System – is bemutatkozhatott a Hungarian Startup University...
Az EU jóváhagyta a házi tücsök élelmiszerként való felhasználását.
Számos előnye mellett az undor mégis legyőzi a rovarfehérjét.
2020-ben muszáj lesz szabályozni a kérdést
Ezek az ehető rovarok több antioxidánst tartalmaznak, mint a népszerű ital.
2018. január 1. óta egységesebb és liberálisabb a rovarfehérjék piaca.
A szabadföldi zöldségnél jövedelmezőbb a rovar
A lárvák és nyüvek igenis táplálóak. Jönnek a számok!
Rovarok helyettesíthetik a húsokat, de még drágák.
A fogyasztói szokások változása miatt már feldarabolva, megtisztítva, konyhakészen is megvásárolhatjuk a sütőtököt.
December 3-5-én rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
Még nem tisztázott, hogy pontosan hogyan néznének ki az uniós címkék az élelmiszereken a gyakorlatban.
Két évvel ezelőtt fogadták el a Kunming–Montreal Globális Biológiai Sokféleség Keretrendszert, melynek végrehajtása most az elsődleges feladat.
A csicseriborsó kiváló szárazságtűrő képessége és magas fehérjetartalma révén fenntartható alternatívát kínálhat az élelmezésbiztonság megteremtéséhez.