MENÜ

Bérrazziát tart a NAV

Hírek > Gazdaság

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrei és a Munkaügyi Hatóság területi szervezeti egységei februárban országszerte közösen ellenőrzik, hogy a gazdálkodók betartják-e a 2019. január 1. óta hatályos kötelező legkisebb munkabér (minimálbér) és a garantált bérminimum megállapításáról szóló szabályokat.

Hatékonyabbá teszik a falugazdász-hálózat működését

Hírek > Gazdaság

Még hatékonyabbá teszik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál (NAK) a falugazdász-hálózat működését, annak érdekében, hogy a gazdálkodók a jelenleginél is jobb és testreszabott szolgáltatást kaphassanak a falugazdászoktól – mondta a NAK főigazgatója az Agro Naplónak.  

„A magyar föld legjava” – Szeptemberben jön a 79. OMÉK

Hírek > Gazdaság

Idén szeptember 26. és 29. között, 79. alkalommal rendezzük meg az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft-vel közösen, hagyományokhoz híven, a Hungexpo területén az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt, az OMÉK-ot – jelentette be az agrárminiszter az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján Budapesten.

Titkárságvezető-helyettes munkatársat keres az Agrárgazdasági Kutató Intézet

Partnereink hírei > X

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet titkárságvezető-helyettes munkakör betöltésére.

Kipróbált megoldások a kukorica gyomirtására

Partnereink hírei > X

A kukorica gyomirtásának szakszerű és költségtakarékos megoldására mutatunk be néhány, gyakorlatból vett termelői tapasztalatot.

A legfrissebb információk a PREGA 2019 Konferenciáról

Partnereink hírei > X

Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.